Închiriere autobuz - Curse speciale

Bucurându-se de o rețea extinsă și de experiență vastă în domeniul transportului public, societatea noastră vă oferă un serviciu de închirieri de autobuze adaptat nevoilor diverse ale comunității noastre. Fie că este vorba despre excursii școlare, evenimente corporate sau călătorii private, echipa noastră dedicată se asigură că fiecare călătorie este gestionată cu profesionalism și confort maxim.

 

Cu o flotă modernă și bine întreținută, punem la dispoziția clienților noștri o varietate de opțiuni de autobuze. Siguranța pasagerilor este întotdeauna pe primul loc. Șoferii noștri experimentați sunt instruiți să respecte cele mai înalte standarde de siguranță. 

 

Tarife 

Oferim tarife competitive pentru închirierea de autobuze, asigurându-ne că serviciul nostru este accesibil pentru toate bugetele.

 

Inter oraș - TUR2 lei / persoane x numărul de persoane
Inter oraș - TUR-RETUR4 lei / persoane x numărul de persoane
Tarif interurban8 lei + TVA / km
Taxă de staționare*50 lei / ora în cazul în care parcursul zilnic este sub 200 km
Tarif extern8 lei + taxă de staționare 50 lei + taxe de parcare + cazare conducător auto

*Tariful de staționare se aplică pentru intervalul de timp cât autobuzul stă la dispoziția clientului;

 

Indiferent de natura evenimentului sau a călătoriei dvs., încrederea în societatea noastră locală pentru serviciul de închiriere de autobuze vă asigură că veți avea o experiență fără probleme și satisfăcătoare, fiecare călătorie fiind o călătorie plăcută și memorabilă.